Op zoek naar van?

van
Geopunt Vlaanderen.
sporza. Artboard 1. Artboard 1. one. two. three. four. five. six. seven. eight.
Quartararo is zeker van de wereldtitel in MotoGP na val van concurrent Bagnaia. Plots 33 honderdsten sneller: het geheime trucje dat Mercedes de wereldtitel. sporza podcast: de tribune. Schotte zwaait bondscoach Pieters uit: Hij" roeide met de riemen die hij had."
Home RJV Rijksdienst voor Jaarlijkse Vakantie.
Raadpleeg de FAQ om snel een antwoord op uw vragen te vinden. eIDAS: een nieuw identificatiemiddel. Sinds 10 augustus 2020 kunt u een identificatiemiddel van een ander EU-land gebruiken om u aan te melden bij de onlinediensten van de Belgische sociale zekerheid.
Abdij van Villers.
Elk station nodigt u uit om een van de attitudes van de mindfulness-meditatie te ontdekken. Deelnemers die zulks wensen kunnen zich een boekje aanschaffen 2 euro dat de 8 facetten van mindfulness-meditatie behandelt, evenals de ad hoc oefeningen die men ook later thuis kan toepassen.
De VCOV is de ouderkoepel van ouders en ouderwerkingen in het vrij onderwijs VCOV.
xml version'1.0' encoding'utf-8? De impact van de coronamaatregelen op de ouderwerking maart 2021. De impact van de coronamaatregelen op de ouderwerking maart 2021. Resultaten van de bevraging van voorzitters over de impact van de coronamaatregelen op de ouderwerking. xml version'1.0' encoding'utf-8?
Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
Het notariaat en de bescherming van de privélevensfeer. Op het punt om een woning te verkopen of te verhuren? Vragen antwoorden FAQ. Bescherming van de gezinswoning. Hoe verkoop ik een woning? De verschillende stappen van een aankoop. De lening en de verzekeringen. Een appartement kopen. Bouwen en renoveren. Kosten verbonden aan de aankoop. Erfpacht, opstal en natrekking. Alles wat je moet weten over erven.
Home Koninklijke Vlaamse Academie van België voor Wetenschappen en Kunsten.
In de voormiddag blikken de leden van de Vlaamse Commissie voor Wetenschappelijke Integriteit terug op 8 jaar VCWI. Beleidsmakers gaan met. Roger Van Overstraeten: vader van de micro-elektronica in Vlaanderen. Roger baron Van Overstraeten 1937 1999 was hoogleraar micro-elektronica aan de KULeuven en oprichter en eerste algemeen directeur van het Interuniversitair Micro-Elektronica Centrum imec in Leuven.
LOI WET.
Home Coronavirus COVID-19.
Stand van zaken vaccinaties nationaal en per deelstaat Belvax. Beslissingen van het overlegcomité. Overlegcomité 17 september: overlegcomité bepaalt federale sokkel mondmaskerplicht. Op reis naar het buitenland. Hoe kan je veilig op reis vertrekken? Wat moet je doen als je aankomt in België?

Contacteer ons