Meer resultaten voor wasbak

wasbak
Troostwijk.
wasbak English translation Linguee.
Twee slaapkamers voor in totaal vier personen een kamer met een tweepersoonsbed en de andere met losse bedden, een woonkamer met eetgelegenheid een kookgelegenh ei d wasbak, k oe lkast en 4 pits kookstel Verder is er warm en koud water bij elke kraan.
Wasbak in het Frans vertaald uit het Nederlands.
Vertaal wasbak van Nederlands naar Frans. Nederlands naar Frans: Meer gegevens. Uitgebreide vertaling voor wasbak Nederlands in het Frans. wasbak de m zelfstandig naamwoord. le lavabo; la cuvette. lavabo le zelfstandig naamwoord. cuvette la zelfstandig naamwoord. Vertaal Matrix voor wasbak.:
Professioneel wasbak voor horeca-inrichtingen.
Hierdoor kunt u het nog vele jaren in uw instelling houden. Met zijn opdracht kunt u het eenvoudig in gebruik nemen zonder uw handen te hoeven gebruiken. U vermijdt de proliferatie van bacteriën op de verschillende delen van uw professionele wasbak.
wastafel / wasbak / lavabo taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Ik wil een kamer met douche, lavabo en toilet. De lavabo was roze. Standaardtaal in het hele taalgebied zijn wastafel en wasbak. Ik wil een kamer met douche, wastafel en toilet. De wasbak was roze. Lavabo / fonteintje / wasbak / wastafel.
wasbak
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands Adevinta Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
RVS wasbak kopen Topkwaliteit Horeca Traders.
Dit type wasbak is bijvoorbeeld geschikt voor in de slagerij of in de professionele keuken. Een voorbeeld van een wasbak die werkt door middel van kniebediening is de Vogue Wasbak met kniebediening inox. Deze Vogue RVS wasbak beschikt over afvoernaaf, mengkraan en uitloop.
Badkamermeubels met enkele wasbak Maisons du Monde. Kastanjebruin. Beige. Wit. Zwart. Grijs. Ecologisch verantwoord hout. Gerecycleerde materialen. Made in France. Hout. Metaal. Keramiek. Industrieel. Exotisch. Klassiek Chic. Hedendaags. Vintage. Landelij
Alle tuindecoratie bekijken. LE CAP Collectie. Hulp en contact. Een winkel vinden. De retourtermijnen zijn verlengd t.e.m. 31/01/2022 voor al uw aankopen die vóór Kerstmis werden gedaan. Badkamermeubels met enkele wasbak. Badkamermeubels met enkele wasbak. Badkamermeubels met enkele wasbak. Diepte max cm.
Modulaire wasbak voor laboratoriumtafel Manutan.be.
met grote capaciteit. Plateau van zandsteen op CTBH-steun. Magazijn en werkplaats. Modulaire wasbak voor laboratoriumtafel. Accessoires voor laboratoria. Toon Verberg alle categorieën. Modulaire wasbak voor laboratoriumtafel. Artikelnummer: Selecteer type E-mail artikel. Modulaire wasbak voor laboratoriumtafel. Stuur een kopie naar jouw eigen e-mailadres.

Contacteer ons