Meer resultaten voor capelle

capelle
Ludovic Capelle Wikipedia.
Uiteindelijk werd Capelle door de Disciplinaire Raad van de Vlaamse Gemeenschap op 25 april 2006 vrijgesproken en kon hij op zoek gaan naar een ploeg. Op 19 november 2008 kondigde Capelle aan dat hij een punt zou zetten achter zijn wielercarrière maar is daar 9 dagen later op teruggekomen.
Capelle Wikipedia.
Capelle of Capellen kan verwijzen naar.: Capelle aan den IJssel, een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Capelsebrug, een metrostation in Capelle aan den IJssel. Capelle Centrum metrostation, een metrostation in Capelle aan den IJssel. vv Capelle, een voetbalvereniging uit Capelle aan den IJssel Zuid-Holland.
Capelle Noord-Brabant Wikipedia.
In 1923 werden de gemeenten Sprang, Vrijhoeve-Capelle en Capelle samengevoegd tot de gemeente Sprang-Capelle. In 1997 ging de gemeente Sprang-Capelle op in de gemeente Waalwijk waardoor het dorp Capelle sindsdien deel uitmaakt van laatstgenoemde gemeente. In Capelle ligt ook de straat / buurtschap Nieuwe-Vaart.
Capelle en Botland Wikipedia.
Capelle en Botland lag in de polder De Vier Bannen. Dit is de grootste en oudste polder van Duiveland; in de polder liggen ook Ouwerkerk en Nieuwerkerk. De naam van de polder verwijst naar de heerlijkheden Capelle, Ouwerkerk, Nieuwerkerk en Botland.
Capelle aan den IJssel Wikipedia.
De Stichting Lokale Omroep Capelle verzorgt onder de naam Radio Capelle 24 uur per dag radio en televisie-uitzendingen voor de inwoners van Capelle, gecombineerd met een nieuwswebsite. Radio Capelle is vaak te vinden bij concerten en evenementen en doet verslag van de openbare vergaderingen van het gemeentebestuur.
Wijken en buurten in Capelle aan den IJssel - Wikipedia.
Wijken en buurten in Capelle aan den IJssel. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. De Nederlandse gemeente Capelle aan den IJssel is voor statistische doeleinden onderverdeeld in wijken en buurten. De gemeente is verdeeld in de volgende statistische wijken.:

Contacteer ons