Op zoek naar zele?

zele
Startpagina Gemeente Zele.
De Zeelse kern: veilig, gezond, gezellig en bereikbaar. Gemeente Zele werkt intens aan een hertekening van het gemeentelijke verkeerssysteem. Het is de bedoeling om komaf te maken met een aantal problemen die al jarenlang de leefbaarheid van onze gemeente en handelskern bedreigen.
Zele gemeente Wikipedia.
Zele was eigendom van Karel de Grote, en werd circa 800 voor het eerst vermeld toen hij het grondgebied schonk aan de abdij van Werden in Duitsland, gesticht door Sint-Ludgerus. De monniken bouwden vóór 1141 een proosdij in Zele die volgens de legende in 1452 afgebrand werd samen met het kasteel, de molen en de helft van Zele.
Openingsuren en contact Gemeente Zele.
Team Vrije Tijd Beleving Evenementen. Team Vrije Tijd Beleving Jeugd. Team Vrije Tijd Beleving Sport. Team Vrije Tijd Beleving Toerisme. Gemeente Zele Privacy Cookies Toegankelijkheidsverklaring. Markt 50, 9240 Zele T: 052 45 98 10 F: E: info@zele.be Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP.
Zele Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Zele of met Zele in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Zele inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Zele en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons