Resultaten voor notaris

notaris
Carl POLFLIET Notaris te Oostende. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Want wie de gevolgen van rechtsregels goed begrijpt, neemt gemakkelijker initiatief om iets te regelen. Een regeling uitwerken bij de notaris betekent dan weer een grotere bescherming en vaak minder miserie voor je naasten. Wanneer beelden meer zeggen dan woorden.
VANDER HEYDE, van OPSTAL van TIEGHEM - Geassocieerde notarissen te Oostende. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Allemaal nuttige vragen die notaris Joni Soutaer heeft beantwoord. Heb je de facebook live gemist? Je kan de hele opname hier herbekijken. successieplanning schenking erven notaris Facebook Live. Vermijd een boete voor je bedrijf door je UBO-verplichting in orde te brengen.
Notaris Stephanie De Buysere te Wilrijk Antwerpen. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Met zon clausule kunnen de huwelijkspartners de aanspraken van hun kinderen meer beschermen, terwijl ze een regeling op maat kunnen uitwerken voor de langstlevende partner. Hoe begin je aan zon regeling? De notaris legt het uit in onze nieuwe notaristip! huwelijkscontract erfrecht Valkeniers-clausule notaris notaristip.
Voorwoord Benoemingscommissie voor het Notariaat.
In 1999 heeft de wetgever het beroep van notaris gemoderniseerd, onder meer door de Benoemingscommissies voor het Notariaat op te richten, waarvan de hoofdtaak is de toegang tot het beroep van notaris op een transparante en objectieve wijze te organiseren, enerzijds door het organiseren van examens die leiden tot de titel van kandidaat-notaris, anderzijds door de rangschikking van kandidaten voor openstaande plaatsen.
Unilexa Geassocieerde notarissen. icon-calculate.
Vind een notaris.: postcode, gemeente, naam. Gelieve een postcode, gemeente, notarisnaam te geven of vink het vakje aan om alle erkende bemiddelaars te tonen. Enkel erkende bemiddelaars. Toon op kaart. Met kennis van. Voor notarissen in Europa verwijzen we naar http//www.notaries-directory.eu.: Dit notariskantoor telt 3 vestigingen.
Niek Van der Straeten Notaris te Destelbergen. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Want wie de gevolgen van rechtsregels goed begrijpt, neemt gemakkelijker initiatief om iets te regelen. Een regeling uitwerken bij de notaris betekent dan weer een grotere bescherming en vaak minder miserie voor je naasten. Wanneer beelden meer zeggen dan woorden.
Notaris krijgt maand rijverbod voor ongeval onder invloed Roeselare hln.be. Weer. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. HLN logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Apps
De notaris had een glas teveel op bij het ongeval in Roeselare. Notaris krijgt maand rijverbod voor ongeval onder invloed. Roeselare/Staden Een 46-jarige notaris uit Staden heeft van de politierechter in Kortrijk een rijverbod van een maand en een boete van zeshonderd euro gekregen na een ongeval met een glas te veel op.
Houben Vanderstraeten Geassocieerd notarissen. icon-calculate.
Vind een notaris.: postcode, gemeente, naam. Gelieve een postcode, gemeente, notarisnaam te geven of vink het vakje aan om alle erkende bemiddelaars te tonen. Enkel erkende bemiddelaars. Toon op kaart. Met kennis van. Voor notarissen in Europa verwijzen we naar http//www.notaries-directory.eu.: Dit notariskantoor telt 2 vestigingen.
Koninklijke Notariƫle Beroepsorganisatie.
Het beroep notaris. Wat doet een notaris nu precies? En aan welke regels moet de notaris zich houden? Klacht over een notaris. Biedt een gesprek geen oplossing? Kijk op notaris.nl hoe de KNB kan bemiddelen tussen u en de notaris.

Contacteer ons