Resultaten voor epdm

epdm
Wat is Epdm? Vos Kunststoffen.
Epdm heeft ongekend veel voordelen, de prijs van Epdm ligt bijvoorbeeld lager dan de prijs van de meeste dakbedekkingmaterialen, vooral als we gaan kijken naar de levensduur van de dakbedekkingmaterialen, het is namelijk zo dat Epdm minimaal 50 jaar meegaat, dit houd in dat Epdm op langer termijn een zeer goedkoop product wordt.
Het verschil tussen EPDM en roofing - Bathylo.
Een EPDM is 100 bestand tegen UV-stralen waardoor het niet nodig is om een extra beschermlaag aan te brengen, en gaat hierdoor veel langer tot 2x zo lang mee dan roofing. Een EPDM dakrubber is niet enkel duurzamer maar ook beter voor het milieu en op termijn voor uw portefeuille.
Roofing of EPDM kopen? Zo hakt u de knoop door - Soprema Belgiƫ.
Het materiaal zal na plaatsing dus niet zo sterk krimpen als EPDM. GEMAKKELIJK TE PLAATSEN. Om bitumen te plaatsen heeft u geen speciale dure hulpmiddelen nodig, terwijl u voor EPDM onder andere reinigers en tape moet aanschaffen. OP ZOEK NAAR INSPIRATIE OF INFORMATIE?
Silirub EPDM Soudal.
TDS Soudal, Silirub EPDM, Dutch. DoP 230161 Soudal, Silirub EPDM, Dutch. Verlijmen en afdichten van EPDM op EPDM en andere bouwondergronden. Soudal is Europas grootste onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuimen voor zowel de vakman als de particuliere gebruiker.
EPDM plaatsing op houten constructie.
EPDM en toebehoren. Firestone EPDM plaatsing op houten constructie. Firestone EPDM plaatsing op houten constructie. Bekijk hier de instructiefilm voor de plaatsing van EPDM dakbedekking op een houten OSB ondergrond. Meer advies over epdm en toebehoren. Universele plaatsingsintructies voor EPDM dakbedekking.
Alle voordelen van een EPDM dak op een rijtje - Roozenburg Dakwerken - Roozenburg Dakwerken.
EPDM dakbedekking is gemaakt van synthetisch rubber en is daarom een stuk elastischer dan een PVC dakbedekking. Wanneer u EPDM door ons op uw dak laat plaatsen, kunnen dakramen en andere uitstulpingen op het dak gemakkelijk en vakkundig in de dakbedekking worden meegenomen.
Tiplon.
VM Building Solutions verdeelt en promoot ecologische materialen en duurzame oplossingen voor energiezuinig en efficiƫnt bouwen, met een toekomstgerichte visie en met respect voor de natuur en elkaar. VM Building Solutions cares for nature. EPDM in de gevel. EPDM in de goot.
Hoogwaardige EPDM dakbedekking CARLISLE CM Europe.
Het duurzame karakter, de lange gebruiksduur en de mogelijkheid om EPDM dakbedekking te recyclen maakt het tot de meest duurzame dakbedekking. Een snelle verwerking met prefab EPDM membranen. Om de verlegging nog sneller en gemakkelijker te maken, bieden wij naast onze RESITRIX EPDM dakbanen ook HERTALAN EPDM membranen met een groot oppervlak aan.
EPDM 3D hap-waterproof.
De folie van HAP is een EPDM folie die al jarenlang met succes wordt gebruikt. De EPDM is van uitstekende kwaliteit. De voornaamste voordelen zijn de soepelheid, de UV-bestendigheid en de levensduur van meer dan 50 jaar! HAP biedt natuurlijk meer dan alleen folie!

Contacteer ons