Op zoek naar woordenboek?

woordenboek
Woordenboek Vlaams Nederlands.
Wablief Open Menu. Woordenboek Vlaams Nederlands. Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren.
Cultureel Woordenboek Home Online woordenboek met ruim 9.500 woorden en begrippen!
Van boek tot web. Cultureel Woordenboek.nl is voortgekomen uit het Nieuw Cultureel Woordenboek, dat van 1992 tot 2005 vele drukken beleefde. Het initiatief tot dit boek kwam voort uit de Sociaal-Wetenschappelijke Raad van de KNAW Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen. Sinds 2008 is het Cultureel Woordenboek online.
Woordenboek van de Vlaamse Dialecten Woordenboek van de Vlaamse Dialecten.
Het Woordenboek van de Vlaamse Dialecten heeft vanaf nu ook digitale vragenlijsten! Je kunt de eerste vragenlijst hier invullen. We zijn ook op zoek naar helpende handen voor de digitalisering van ons woordenboek. Meer informatie over het Crowdtyping-project vind je hier.
Mijn Eigen Woordenboek Expertisecentrum Nederlands.
De gratis aan te vragen webbased tool Mijn Eigen Woordenboek is een online woordenboek dat de taalverwerving van leerlingen actief stimuleert. Leerlingen en leraren in de bovenbouw van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs kunnen het woordenboek zelf samenstellen.
Linguee Nederlands-Engels woordenboek en andere talen.
Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen. Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen. Met Linguee vind je altijd de vertaling van experts.
Het eerste Nederlandse woordenboek Cornelis Kiliaan Museum Plantin-Moretus.
Over het museum. Het eerste Nederlandse woordenboek Cornelis Kiliaan. Het eerste verklarend woordenboek Nederlands verscheen in Plantijns drukkerij. Home / Wat is er te zien? / Ontdek de werken van Plantijns. / Tien topwerken / Het eerste Nederlandse woordenboek Cornelis Kiliaan.
Botanisch woordenboek.
En wat is het verschil tussen een tros en een pluim? Het Botanisch woordenboek is een geĆÆllustreerd woordenboek dat doeltreffend afrekent met dit probleem. Het geeft van zo'n' 1500 botanische termen een heldere omschrijving van de betekenis, waar nodig met verwijzingen naar verwante of tegenovergestelde termen.
etymologiebank.nl.
Naast de etymologische standaardwerken zijn etymologische woordenboeken van Nederlandse dialecten en variƫteiten opgenomen, thematische woordenboeken met bijvoorbeeld planten of vogelnamen, woordenboeken met uitgeleende Nederlandse woorden, neologismenwoordenboeken en idioomwoordenboeken. Per categorie worden de woordenboeken in chronologische volgorde getoond: van de recentste publicatie tot de oudste.
Gratis online woordenboeken en vertalen: de beste vertaalsites op een rij.
Kanalen: webgids nieuws magazine gezond en fit online games shopping. Populair: gratis boeken reisverhalen encyclopedien gratis lettertypen taal en spelling songteksten. dat zoeken we op. Je bevindt je hier: startpagina webgids woordenboek. Vind de betekenis van een Nederlands woord. De online Van Dale bevat de meest voorkomende en actuele woorden in het Nederlands.

Contacteer ons